Picabaralla entre assistents al concert d'Ismael Serrano al Teatre-Auditori arran d'uns càntics en suport als 'presos polítics'

El cantautor va fer una crida 'a la calma i a l'entendiment', a la qual s'hi va sumar la resta del públic


  • Comparteix:

Ismael Serrano, aquest dissabte al Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Ismael Serrano, aquest dissabte al Teatre-Auditori / Foto: Localpres

El concert d'Ismael Serrano d'aquest dissabte al Teatre-Auditori es va veure alterat per una picabaralla al públic després que un grup de persones entonés crits de 'Llibertat presos polítics'. Això va suposar que un altre grup s'hi enfrontés i que es produís una discussió. A través de Twitter, el cantautor ha explicat que el diàleg va començar a 'pujar de to', fet pel qual va intervenir-hi: 'Em vaig sentir amb l'obligació de demanar calma i fer una crida a l'entesa'. Serrano els va dir que si assistien al seu concert, vol dir que potser 'comparteixen una sensibilitat'.

En un fil a la xarxa social, el madrileny lamenta que se l'acusi d''equidistant' i recorda que ha criticat públicament la situació que viuen els polítics independentistes empresonats, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. Sobre la resolució del conflicte que es va produir durant l'actuació, Serrano subratlla que el públic assistent va contribuir a assolir la calma i el silenci que reclamava.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.