In extremis, efectes especials físics creats des del Vallès


Temes relacionats

José Luis Montesinos i In Extremis Film aconsegueixen el Premi Goya ( 7/feb/16)

Dos santcugatencs guanyadors d'un premi Gaudí, al 'Sant Cugat a Fons' ( 5/feb/16)

In Extremis Film guanya el Gaudí pels efectes especials d''Anacleto: Agente secreto' ( 1/feb/16)


  • Comparteix:

Baralles, explosions, caigudes, arts marcials, armes i un llarg etcètera. L'empresa vallesana In Extremis es dedica des de fa gairebé vuit anys als efectes especials físics en les escenes d'acció de qualsevol tipus de ficció audiovisual.

Un dels responsables, coordinador d'especialistes, és el santcugatenc Sergi Subirà, que explica que practiquen tot el ventall d'accions que pot implicar una ficció audiovisual.

In Extremis ja ha guanyat quatre premis Gaudí i un premi Goya pels millors efectes especials amb 'Anacleto: Agente Secreto'. A banda d'actuar com a especialistes, també fan formació a actors, actrius i professionals que vulguin millorar les seves habilitats.

L'empresa té la seva pròpia maquinària per als efectes especials de pel·lícules, sèries, anuncis i obres de teatre, entre d'altres, a més d'una cartera de 200 especialistes. Treballen en una feina de risc que cada vegada, asseguren, és més segura. Enguany es pot veure recompensada de nou, ja que els seus efectes han aconseguit tres nominacions als premis Gaudí i dues als Goya, amb les pel·lícules 'La sombra de la ley' i 'Superlópez', que opten als dos guardons, i 'Durante la tormenta', que pot guanyar el premi del cinema català.


Sergi Subirà

El que fem, sobretot, són accions de caigudes, acrobàcies, lluita, amb armes... Tot tipus d'accions que ens puguin demanar en cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.