La programació de febrer dels Amics de la UNESCO Sant Cugat commemora el món de la ràdio amb Cugat.cat


Temes relacionats

Vine de públic al programa especial del 'Connectats' pel Dia Mundial de la Ràdio ( 6/feb/19)


  • Comparteix:

Cartell del programa especial de Cugat.cat pel Dia Mundial de la Ràdio / Foto: Cugat.cat

Cartell del programa especial de Cugat.cat pel Dia Mundial de la Ràdio / Foto: Cugat.cat

Els Amics de la UNESCO Sant Cugat ja tenen el programa de febrer enllestit i aquest mes el cicle de conferències pren com a protagonista la ràdio. Les xerrades commemoraran aquest mitjà amb motiu del Dia mundial de la Ràdio, que se celebra el 13 de febrer, mentre que Cugat.cat col·laborarà amb l'entitat amb l'emissió d'un especial del 'Connectats' des de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). El programa el completen una sessió de cinefòrum, que donarà el tret de sortida a les activitats aquest dimecres, i una sortida cultural al MNAC.

Dimecres, 6 de febrer
Sessió gratuïta de cinefòrum en què es projectarà 'Ouaga girls' en versió original en francès i mossi subtitulat al català. El documental, dirigit per Theresa Traoré Dahlberg, està protagonitzat per un grup de noies joves de Burkina Faso que estudien per convertir-se en mecànics de cotxes. Els seus somnis i desitjos es barregen amb els valors d’un país i amb l’opinió de la societat que les envolta sobre com ha de ser suposadament una dona. L'Arxiu Nacional de Catalunya acull aquesta activitat inaugural a les sis de la tarda.



Aquest febrer, amb motiu del Dia Internacional de la Ràdio el 13 de febrer, el cicle de conferències dels Amics de la UNESCO se centrarà en aquest mitjà sota el títol 'Diàleg, tolerància i PAU'. Totes les conferències tindran lloc els dimecres a l'ANC a les sis de la tarda. L'aforament a aquests actes és limitat.

13 de febrer
El mateix Dia Mundial de la Ràdio, Cugat.cat col·labora amb els Amics de la Unesco amb un programa de ràdio especial. Des de l'ANC, de quatre a set de la tarda, s'emetrà en directe el magazín 'Connectats' en què hi haurà participació del públic i s'obrirà les portes a interessats que vulguin veure en primera persona com es cuina un programa de ràdio. Entre els convidats, Xavier Bosch, Neus Bonet i Carles Pérez.

20 de febrer
'La ràdio ahir, avui, aquí i allà. Una mirada a les ones' a càrrec del periodista santcugatenc Jofre Llombart, que va començar la seva carrera a ràdio Sant Cugat. Llombart ha treballat 12 anys a Catalunya Ràdio i actualment és Sotsdirector d''El Món a Rac1'.

27 de febrer
'Una mirada als Telenotícies i el seu impacte'. Xerrada presentada per la periodista i conductora del Telenotícies de TV3 el cap de setmana, Cristina Riba.

A més, els Amics de la UNESCO completen el seu programa amb una sortida cultural diferent cada mes. En aquest, el 22 de febrer s'organitza una visita a la nova presentació de Renaixement i Barroc, l'exposició permanent del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i que va reobrir sales el 24 de gener de 2018 amb un itinerari expositiu actualitzat. Se sortirà en autocar des de l'ANC a les deu del matí, a les onze començarà la visita al MNAC i a la una del migdia es tornarà cap a Sant Cugat. Les places són limitades i per inscriure's es pot enviar un mail a unescovsc@gmail.com o bé, personalment, a les llistes que es trobaran els dimecres a les conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.