La pista de gel de Valldoreix torna a funcionar aquest Nadal i espera superar els 8.000 usuaris


  • Comparteix:

La instal·lació començarà a funcionar el 4 de desembre

La instal·lació començarà a funcionar el 4 de desembre

Valldoreix torna a instal·lar una pista de gel aquest Nadal. Enguany, la iniciativa preveu ensenyar a patinar als alumnes d'escoles i instituts de la comarca. L'EMD s'ha marcat com a objectiu superar les 8.000 persones que van passar per les instal·lacions l'any passat. La pista de gel s'instal·larà a la pista verda, entre els dies 4 de desembre i 8 de gener.

L'entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix oferirà durant tot el mes vinent la possibilitat de patinar sobre gel al conjunt de la comarca i, en especial, als escolars. L'EMD ha promocionat la pista amb tríptics informatius entre els centres educatius i espera que hi vagin les dues setmanes abans de les vacances de Nadal per hores concertades. L'EMD espera superar les 8.000 persones que van passar perla pista l'edició anterior gràcies a les visites dels centres educatius. Escoltem Mercedes Rojo,vocal del'EMD.

Mercedes Rojo

S'espera un increment de visitants perquè hem fet propaganda pels centres educatiusa i hem incrementat 2 dies de pista


Els preus per poder patinar a la pista són els mateixos que l'any passat. Els nens menors dede 12 anys hauran de pagar 4 euros, els joves 5 i els adults 6 euros.
A més, com a novetat, hi ha un bonus per infants de 10 entrades pel preu de 9,i un bonus familiar que inclou 5 entrades infantils i 5 entrades d'adult al preu de 8.

A banda, com l'any passat, l'EMD oferirà als nens i nenes d'entre 4 i 12 anys l'oportunitat d'aprendre a patinar a través de les escoles esportives de Nadal que es faran,comés habitual, durant les vacances escolars.

L'equipament, gestionat per l'empresa Team Partner, ha costat uns 42.000 euros dels quals l'EMD espera haver-ne de costejar només un 30% i que la resta es pugui finançar amb la venda d'entrades i els patrocinis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.