S'amplia el termini de presentació de candidatures als Premis Sant Cugat

El termini s'allarga fins al 7 de febrer / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 2/feb/19 per Clara Bardají

El termini de presentació de candidatures per als Premis Sant Cugat, inicialment previst per al 30 de gener, es prorroga fins al 7 de febrer. Les propostes es poden fer arribar amb el formulari de la web o presentant una sol·licitud a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana. El 8 de febrer es publicaran les candidatures finalistes i del 9 de febrer al 22 de març es podran realitzar les votacions a través de la mateixa web.

Els Premis Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones i organitzacions que han tingut un paper rellevant al llarg de l’any. Una distinció que es formalitza en una gala d'entrega de guardons que reuneix tots els premiats i que enguany tindrà lloc el 31 de març al Teatre-Auditori. Abans, però, s'han de concretar les candidatures finalistes que se sotmetran a les votacions.

Així queda el calendari dels Premis Sant Cugat 2018
De l’1 de gener al 7 de febrer: presentació de candidatures.

El 8 de febrer: publicació de les candidatures finalistes.

Del 9 de febrer al 22 de març: període de votacions a les candidatures finalistes, que es podran fer a través de la mateixa web.

El 31 de març: Gala de lliurament dels Premis Sant Cugat al Teatre-Auditori.

Els Premis Sant Cugat no tenen una dotació econòmica, consisteixen en una peça artística de l’escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció. Estan organitzats per l’Ajuntament de Sant Cugat i tenen la col·laboració de Cugat.cat i el Tot Sant Cugat.