Cugat.cat celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial de 'Connectats'

La proposta forma part del programa de febrer dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Històries de ràdio, participació de l'audiència, un acústic, gastronomia i territorialitat seran alguns dels ingredients que teixiran l'especial del 'Connectats', un magazín produït per La Xarxa, capitanejat per Cugat.cat (91.5 FM) i cuinat entre les sis ràdios que conformen la corona metropolitana. El programa s'emetrà en directe el proper 13 de febrer des de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) de quatre a set de la tarda. Una proposta que forma part del programa de febrer dels Amics de la UNESCO Sant Cugat dedicat al món de la ràdio. Xavier Bosch, Neus Bonet i Carles Pérez, figuren a la llista de convidats d'honor d'una jornada que obrirà portes a tots aquells que vulguin assistir de públic.

A més d'assistir de públic (l'entrada és lliure però l'aforament és limitat a 100 persones), l'audiència pot participar activament amb el programa enviant una nota de veu al whatsapp de Cugat.cat (673172075) o escribint un comentari a les xarxes socials, explicant una anècdota relacionada amb la ràdio. Totes les respostes entraran en el sorteig de dos forfets per esquiar a La Molina, cortesia de Ferrocarrils de la Generalitat.




El programa 'Connectats', presentat per Carme Reverte, produït per Anabel Piñar i amb Adrià Tirado a les vies de so, es fa en col·laboració amb Ràdio Ciutat de Badalona, El Prat Ràdio, L'Actual de Castellar del Vallès, Ràdio Sabadell i la Ràdio Municipal de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.