El TSJC desestima unes cautelars d'Acciona per aturar la seva sortida de l'ATLL


  • Comparteix:

Damià Calvet, segon per l'esquerra; Pere Aragonès, a la dreta / Foto: Parlament de Catalunya

Damià Calvet, segon per l'esquerra; Pere Aragonès, a la dreta / Foto: Parlament de Catalunya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat que el TSJC ha desestimat unes mesures cautelars demanades per Acciona per aturar la seva sortida d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL), que abasteix d'aigua Sant Cugat. El tribunal ha enviat dues interlocutòries al Govern, segons ha pogut confirmar l'ACN amb Territori. La primera torna a desestimar les mesures cautelars referents a l'inici del procediment de liquidació del contracte de l'ATLL, que es va fer en base a una resolució del conseller del 4 de juny. La segona també denega la imposició de mesures cautelars fins que es resolgui el recurs contra la creació de la comissió de liquidació. El mes de desembre, el mateix jutjat va tombar unes mesures 'cautelaríssimes' per aturar la sortida d'Acciona de l'ATLL abans de la liquidació.

Liquidació del contracte
La comissió liquidadora de la Generalitat farà una tercera proposta de liquidació del contracte d'Acciona com a concessionària d'Aigües Ter-Llobregat. Calvet ha negat que això sigui 'una correcció' a les primeres propostes de liquidació: una primera que fixava un saldo a favor del Govern de 38 milions, i una segona que en fixava una altra a favor d'Acciona de 53,8 milions. La nova proposta es farà després de les al·legacions de l'empresa concessionària, presentades fa unes setmanes. Per la seva banda, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha explicat en la mateixa comissió que si l'empresa no entrega les instal·lacions demanarà 'l'autorització judicial corresponent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.