Lliurats els premis del tercer Torneig de Petanca de la Gent Gran


  • Comparteix:

L'objectiu d'aquesta iniciativa és relacionar la gent gran del municipi

L'objectiu d'aquesta iniciativa és relacionar la gent gran del municipi

El Casal de la Gent Gran de les Planes ha acollit el lliurament de premis del tercer Torneig de petanca, que es va celebrar als mesos de setembre i octubre. En el torneig hi han participat gairebé tots els casals del municipi amb l'objectiu de relacionar la gent gran de la nostra ciutat. L'acte ha comptat amb la presencia del regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau.

El primer premi ha anat a parar a mans del Casal de la Gent Gran de les Planes, tot i que tots els casals que han participat han rebut un premi. El torneig es va celebrar els mesos de setembre i octubre i ha estat organitzat per l'empresa Doble Via. A més, l'acte ha comptat amb la presència del regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, que ha destacat el dinamisme de la gent gran.

Jaume Tubau

Ha estat un acte molt bonic perquè s'ha pogut veure el dinamisme de la gent gran. Tos s'han compromés a participar-hi el proper any.


L'objectiu del torneig, que aplega la majoria dels casals del municipi, és relacionar la gent gran de la nostra ciutat. La coordinadora de Casals de Gent Gran de Sant Cugat, Maria José Núñez, ha manifestat que aquesta mena d'actes proporciona a la gent gran la possibilitat de compartir.

María José Núñez

L'objectiu és relacionar la gent gran dels casals. De vegades surten coses maques, sobretot d'acollida i de compartir.


La novetat d'aquest any ha estat que s'ha lliurat un premi als que ha obtingut major puntuació de cada casal, en comptes d'un únic premi. En el torneig han participat, entre altres, el casal de les Planes, Mira-sol, Sant Cugat i el de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.