Sant Cugat dóna la benvinguda a Abril Osa Grau, primera santcugatenca del 2019


  • Comparteix:

La primera santcugatenca del 2019 i guanyadora de la iniciativa 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', Abril Osa Grau, ha rebut aquest dimecres la benvinguda oficial a l'Ajuntament per l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i les empreses col·laboradores. Els pares del nadó, Claudi Osa i Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat, s'han endut una pòlissa d'estalvi de 1.500 euros de Catalana Occident, que dóna suport a la iniciativa des dels seus inicis, i altres obsequis d'empreses i comerços locals. És la 19a edició d'aquesta iniciativa que organitza Cugat.cat.

La criatura va néixer el 2 de gener a les onze del matí a la clínica Dexeus de Barcelona, i va pesar 3,5 quilos i va fer 52 centímetres. Els pares han mostrat l'agraïment per 'un reconeixement que és per tota la vida' i per uns regals que gaudiran 'en parella i en família'.

En total són onze les entitats que aporten el seu gra de sorra i que donen suport a Cugat.cat per tirar endavant la iniciativa. Una iniciativa que va néixer l'any 2000 de la mà de Ràdio Sant Cugat i el grup Catalana Occident per rebre el primer nadó de l'any amb diferents obsequis, i que 'demostra el compromís de Cugat.cat amb els infants de la ciutat', com ha explicat la directora del mitjà, Mònica Lablanca. Lablanca també ha apuntat que 'és important que els infants estiguin informats ja de ben petits' per crear una societat més lliure i democràtica. El director sucursal a Sant Cugat de Catalana Occident, Joan Algar, ha explicat que 'repeteixen cada any' perquè el seu client 'és la família' i comparteixen la filosofia de l'acte.

Relació de col·laboradors i premis

- Catalana Occident (pòlissa 1.500 euros)
- Cugat.cat (vídeo per als pares)
- TOT Sant Cugat (portada especial del 'TOT')
- Sant Cugat Hotel & Restaurant (nit d'hotel i esmorzar per als pares)
- Sant Cugat Comerç (val de compra 300 euros)
- Vins Noè (vins i caves)
- Pastisseria Sàbat (pastís de benvinguda)
- Mes marcs (obsequi de la botiga)
- Mans de Sant (sessió per als pares)
- Punt Fresc (cistella de fruita)
- La Compagnie des Petits (val de compra 50 euros)
- Ajuntament (obsequi)

La família rebent l'obsequi de Cugat.cat / Foto: Localpres
La família rebent l'obsequi de Cugat.cat / Foto: Localpres



L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha posat en valor fer un reconeixement al primer nadó de l'any ja que es tracta 'd'un moment feliç' en un context 'amb problemes i situacions tristes'.

La família juntament amb els col·laboradors / Foto: Localpres
La família juntament amb els col·laboradors / Foto: Localpres









C. Osa / L. Grau

Realment estem molt agraïts de tots els premis que gaudirem en parella i en família. / En seran molt útils per descansar, i és un reconeixement per tota la vida.

Carmela Fortuny

En uns temps on estem envoltats de problemes i situacions que et fan entristir, quan passen coses bones com és el naixement d'un infant, l'hem de fer grossa.

Mònica Lablanca

El nostre compromís és amb els infants. Creiem que és important que estiguin informats, ja que al cap i a la fi la informació fa una societat més lliure i democràtica.

Joan Salgar

El nostre client és la família. La filosofia d'aquest acte és la que nosaltres pensem, i per això repetim cada any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.