El Celler de Llibres, punt de trobada dels fans de Harry Potter

La llibreria ha celebrat el 20è aniversari del naixement de la saga creada per J.K. Rowling


  • Comparteix:

Els fans de Harry Potter s'han donat cita a El Celler de Llibres per celebrar els 20 anys de l'arribada de les aventures del mag. La llibreria santcugatenca ha preparat aquest dissabte una matinal d'activitats relacionadas amb l'imaginari ideat per l'anglesa J.K Rowling. Arreu del món, el primer dijous de febrer es commemora la 'Harry Potter Book Night', una cita que El Celler de Llibres celebra des de fa tres anys.

El Celler de Llibres s'ha convertit, per unes hores, en el punt de trobada dels seguidors de Harry Potter. Nens i nenes vestits per a l'ocasió han participat en una gimcana d'activitats, com buscar llibres, un joc de memòria i un altre on han hagut de fer servir les seves varetes màgiques.

Aquest és el segon any que la llibreria prepara una matinal de Harry Potter pels més menuts, però des de fa tres, el seu propietari, Pablo Giménez, se suma a la 'Harry Potter Book Night', una festa que se celebra arreu del món el primer dijous de febrer. 'La Harry Potter Book Night' està pensada per als més grans, amb jocs més complexos', ha explicat Giménez, que ha celebrat l'èxit de la trobada nocturna amb una vintena de persones.

La combinació d'aventures, misteris i màgia han fet de Harry Potter un èxit del qual s'han venut més de 450 milions d'exemplars arreu del món.



Pablo Giménez

L'arribada de Harry Potter fa 20 anys va suposar un canvi de paradigma en la literatura infantil i juvenil així com pels adults. Es va legitimar el fet que els nens llegissin literatura fantàstica i aquesta transmetés valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.