Música i poesia són protagonistes a l'agenda d'avui


  • Comparteix:

'Llach Poeta' amb Albert Flores (esquerra) i Joan Berlanga / Foto: Platea Produccions

'Llach Poeta' amb Albert Flores (esquerra) i Joan Berlanga / Foto: Platea Produccions

És dijous i el cicle de cinema d'autor proposa una nova pel·lícula, el drama 'Hannah' que es projecta en triple sessió als Cinemes Sant Cugat. L'agenda d'avui la completen una conferència sobre astronomia i tres activitats musicals i poètiques. Un concert de xoro brasiler a l'Ateneu i un altre de música clàssica al Casal Torreblanca. Per tancar el dia, un espectacle poètic-musical amb les cançons de Lluís Llach de protagonistes al Cafè Auditori.

CINEMA

Cinema d'autor: 'Hannah' | 17.00, 19.30 i 22.00 - Cinemes Sant Cugat

Retrat d'una dona en una cruïlla existencial que es queda sola després que el seu marit hagi estat empresonat. La d'ella és una condemna social. VOSE. Apta per a tots els públics.


ASTRONOMIA

Conferència: 'Supernoves' | 20.00 - Casa de Cultura

A càrrec de Jordi Isern i Vilaboy, director fundador de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC). Entrada gratuïta. Organitza l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.


CONCERT

Cicle 'La Cambra de l'Ateneu': Novo Rio Antigo | 20.00 - L'Ateneu

Concert del quartet Novo Rio Antigo, que porta un repertori de xoro, un estil de música popular instrumental brasilera amb més de 130 anys d'història. Entrada gratuïta.


MÚSICA

Maria Reinon & Gerard Flotats | 21.00 - MUT-Casal Torreblanca

Música clàssica amb Maria Reinon al violí i Gerard Flotats al violoncel. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Concert del 'Cicle de música al MUT'.


POÈTIC-MUSICAL

Espectacle poètic-musical: 'Llach Poeta' | 21.00 - Cafè Auditori

Les lletres de les cançons de Lluís Llach fetes poemes. De mà de l'actor Joan Berlanga i el músic Albert Flores podrem gaudir de les històries que ens volen contar i les viurem des d'una perspectiva diferent. Entrada lliure.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.