Detingudes dues persones per un furt al Centre Comercial Sant Cugat


  • Comparteix:

Els fets van tenir lloc aquest dimecres / Foto: Policia Local

Els fets van tenir lloc aquest dimecres / Foto: Policia Local

La Policia Local ha detingut aquest dimecres a la tarda dues persones al Sant Cugat Centre Comercial per un presumpte furt. Personal de seguretat privada del centre comercial va alertar una patrulla conjunta de Policia Local i Mossos just quan aquests feien un servei de prevenció de furts en establiments comercials i de robatoris en interior de vehicles. L'avís informava que s'havia produït, per part de dos individus, un presumpte furt en una perfumeria per valor d'uns 730 euros. Els agents també van ser alertats d'una persona que es trobava amagada entre uns vehicles a l'aparcament exterior.

Els agents van localitzar aquesta persona i una segona sospitosa va ser localitzada pel mateix personal de seguretat a l'interior del centre comercial. Els agents van detenir els dos individus per un presumpte delicte de furt. Les dues persones van ser identificades pels dependents de la botiga.

La Policia Local també va retirar un cotxe aparcat a l'exterior del centre comercial per sospitar que es tractava d'un vehicle relacionat amb els detinguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.