L'atletisme escolar de Sant Cugat té una doble cita aquest cap de setmana

Se celebra la 2a Jornada de la Lliga d'Atletisme Escolar i el 12è Campionat Comarcal


Temes relacionats

La 1a jornada de la lliga d'atletisme escolar arriba aquest dissabte a la ZEM de la Guinardera (20/nov/18)


  • Comparteix:

La competició és pels alumnes a partir de segon de primària de les escoles de Sant Cugat / Foto: Localpres

La competició és pels alumnes a partir de segon de primària de les escoles de Sant Cugat / Foto: Localpres

Els infants de Sant Cugat tenen una cita amb l'atletisme aquest cap de setmana. D'una banda, dissabte se celebra la 2a Jornada de la Lliga d'Atletisme Escolar a la ZEM de la Guinardera, a partir de les deu del matí. I diumenge és el torn del 12è Campionat Comarcal d'Atletisme 'Jugant a l'Atletisme' al Pavelló de Valldoreix, de quatre a dos quarts de nou de la tarda. És una proposta que s'adreça als alumnes de primària de les escoles de Sant Cugat.

2a Jornada de la Lliga d'Atletisme Escolar

La cita, organitzada per l'OMET i amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat, s'adreça a l'alumnat de tercer a sisè de primària que realitza l'extraescolar d'atletisme.

Els equips participants han d'estar formats per sis integrants (preferiblement equips mixtes) que realitzaran un total de deu proves. L'horari de la competició serà de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda. No cal inscripció prèvia però s'haurà de confirmar l'assistència als entrenadors dels infants o a la coordinació de Paidos de l'escola.

El 12è Campionat Comarcal d'Atletisme

La competició s'adreça als nens i nenes de segon a sisè de primària. S'organitzaran equips d'alumnes de categoria benjamina (segon, tercer i quart) per un costat i categoria alevina (cinquè i sisè) per un altre. Per motius d'aforament i en cas de sobrepassar el límit d'inscripcions, es limitarà a dos equips per categoria i centre (masculí i femení). Els equips guanyadors de cinquè i sisè es classificaran pel Campionat de Catalunya d'Atletisme.

En categoria benjamina els equips poden ser mixtos, però en categoria alevina hauran d'estar formats per cinc nenes (categoria femenina) o cinc nens (categoria masculina). En cas que hi hagi algun equip mixt de categoria alevina aquest no tindrà opció a classificar-se per a la següent fase. En total es realitzaran vuit proves; cinc proves individuals i tres proves en equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.