L'espai jove del Centre Social i Sanitari de la Floresta disposarà de 300 metres quadrats

S'ubicarà a l'espai porxat que hi ha als baixos, que quedarà tancat


  • Comparteix:

El Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Localpres

El Centre Social i Sanitari de la Floresta / Foto: Localpres

El futur espai i casal jove del Centre Social i Sanitari de la Floresta és cada vegada més a prop. Aquesta nova zona s'ubicarà als baixos de l'equipament, a l'espai porxat, que es taparà per guanyar nous espais de trobada i fer activitats. En total, està previst que es guanyin 332,17 metres quadrats, que es destinaran a l'espai per a joves de 12 a 17 anys (130 metres quadrats) i al casal de joves de 18 a 29 anys (126,5 metres quadrats). El nou espai tindrà una sala polivalent, tallers, despatxos, una sala d'estudi i una aula audiovisual. El projecte es troba en fase de licitació per un pressupost d'un 196.000 euros. Està previst que les obres puguin fer-se durant el segon semestre de l'any.

Plànol del projecte de la nova distribució de l'equipament
AMPLIA'L


Més projectes a la Floresta
L'Ajuntament té previst acabar a finals de març l'itinerari per a vianants entre els carrers del Canal de la Mànega i del Consolat de Mar. L'objectiu dels treballs és facilitar la mobilitat per als vianants i recuperar l'ús de l'espai. Les obres les està executant l'empresa Moix Serveis i Obres per un import de 179.250 euros.

El projecte per remodelar la Baixada de Can Llobet es troba en fase de licitació per un import de 263.500 euros. Les obres preveuen la pavimentació de tot el carrer amb plataforma única, eliminar l'aparcament en cordó i renovar l'enllumentat.

Pel que fa a la plaça de Miquel Olivella, les obres de remodelació ja han acabat i han permès guanyar nous espais d'estada. El projecte formava part del Pla de Millora de la Floresta i ha costat 350.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.