Detinguts tres menors per robar a punta de navalla mòbils a Sant Cugat

Els menors van ser detinguts per una patrulla de paisà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres menors d'edat per robar, sota la intimidació d'una navalla, dos telèfons mòbils a altres tres menors. Segons ha informat el cos, els fets van succeir dijous passat al parc de la Roda de Sant Cugat, quan el grup de presumptes lladres es va acostar als tres menors i els van demanar els mòbils. Davant la negativa de les víctimes, els van amenaçar amb una navalla per aconseguir els aparells i van fugir, tot i que van ser localitzats per la policia.

Una patrulla de paisà els va interceptar prop de l'estació. Després de ser identificats i escorcollats, els hi van localitzar els dos telèfons mòbils. Els joves van quedar detinguts per la seva presumpta implicació en dos robatoris amb violència i/o intimidació, fins que van passar a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona, que ha decretat la seva llibertat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.