El dispositiu policial a la zona d'oci de la carretera de Rubí arrenca amb 19 positius d'alcoholèmia

El dispositiu, de Mossos i Policia Local, es mantindrà fins reduir els delictes a la zona


  • Comparteix:

El dispositiu s'aplica a les entrades i sortides de les zones d'oci nocturn / Foto: Mossos

El dispositiu s'aplica a les entrades i sortides de les zones d'oci nocturn / Foto: Mossos

19 positius d'alcoholèmia, cinc denúncies per tinença d'estupefaents, dues sancions per conduir sota l'efecte d'estupefaents i una sanció administrativa per falta de respecte a l'autoritat. Aquest és el balanç del primer cap de setmana del dispositiu policial que Mossos i Policia Local ha començat a aplicar a la zona d'oci de la carretera de Rubí. El dispositiu, que s'efectuarà les nits del cap de setmana, s'aplicarà fins que es redueixin els episodis delictius 'que s'havien incrementat l'últim mes i mig', segons Mossos.

El cos policial fa, en un comunicat, un repàs dels fets delictius a la zona que han augmentat en les últimes sis setmanes: conducció sota els efectes de l'alcohol, intervenció d'objectes perillosos i de substàncies estupefaents, alteracions de la seguretat ciutadana, prevenció de delictes contra el patrimoni i augmentar la sensació de seguretat. El dispositiu també compta amb la col·laboració dels agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Rubí.

Fa dues setmanes, Mossos va avançar que en coordinació amb la Policia Local reforçaria la vigilància a la zona d'oci nocturn on es van produir els dos casos d'agressions sexuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.