La Floresta proposarà que el Centre Social i Sanitari es digui U d'Octubre

El consell de barri ho traslladarà a la Comissió del nomenclàtor


  • Comparteix:

El consell de barri s'ha celebrat al Centre Social i Sanitari / Foto: Cugat.cat

El consell de barri s'ha celebrat al Centre Social i Sanitari / Foto: Cugat.cat

El consell de barri de la Floresta ha acordat aquest dimecres per unanimitat que el Centre Social i Sanitari del districte passi a anomenar-se U d'Octubre. Es tracta d'una proposta que ara la presidència de l'organisme participatiu haurà de traslladar a la Comissió del nomenclàtor, perquè pugui prosperar. La idea de batejar un equipament o una zona del districte sota aquesta denominació va sorgir fa mesos a proposta del veïnat i s'ha consultat a la Comissió de Patrimoni i Memòria perquè indiqués quin indret era el més adient.

En declaracions a Cugat.cat, la presidenta del consell, Núria Gibert, ha celebrat la proposta i ha explicat que ara 'es traslladarà als òrgans pertinents perquè es pugui fer realitat'.

Correus i càmeres de seguretat
A banda d'aquesta qüestió, el consell de barri també ha tractat temes com la problemàtica amb el servei de Correus al districte. Gibert ha lamentat que des de l'equip de govern no se li hagi fet arribar la informació sobre la reunió que es va mantenir amb l'empresa de missatgeria i ha exigit que es doni resposta a 'una situació que ja fa massa temps que dura'. 'No pot ser que no es rebin les cartes a temps', ha dit.

Una altra de les problemàtiques lamentades ha estat la situació del torrent de Saladrigues, respecte del qual es queixen que no s'ha fet cap de les actuacions previstes i que el desbordament d'aigües fecals a causa de les pluges 'és molt perjudicial i cal posar-hi remei'.

A la sessió també s'ha informat del pla de seguretat que l'Ajuntament té sobre la taula, i en el qual es contempla col·locar càmeres de vigilància amb lector de matrícula a diferents punts del districte, com va avançar l'alcaldessa, Carmela Fortuny. Una proposta que ha sorprès alguns veïns i que, segons s'ha explicat, es presentarà de forma més detallada de seguida que es tingui definida.

Per altra banda, la vicepresidenta del consell, Sílvia Llombart, ha explicat que tots els projectes dels pressupostos de lliure disposició d'enguany ja han passat la validació tècnica i es penjaran al web del districte properament perquè es puguin votar de l'11 al 17 de març.


Núria Gibert

Nosaltres com a presidència ho tramitarem i el defensarem a les instàncies que s'hagin de defensar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.