Miriam Salinas, de nedadora d'elit a coach nutricional


  • Comparteix:

Miriam Salinas és coach nutricional / Foto: Cugat.cat

Miriam Salinas és coach nutricional / Foto: Cugat.cat

La santcugatenca i coach nutricional Miriam Salinas ha visitat el 'Sant Cugat a Fons' per parlar de la seva professió i com ha acabat dedicant-se a la nutrició després d'anys com a nedadora d'elit. Salinas ha repassat durant l'entrevista els fets que l'han portat de la natació a intentar millorar l'alimentació dels seus clients.

ESCOLTA-HO

Els inicis de Salinas es remunten a les piscines. Amb només 10 anys es federava i poc després competia per Europa. Malgrat un futur brillant al món de l'esport, als 17 anys vivia un punt d'inflexió. 'Vaig fer el canvi de nena a dona i em va afectar', ha explicat, un fet que va acabar desembocant en un transtorn alimentari, la bulímia. Salinas relata que després de parlar sobre el seu trastorn als mitjans 'moltes companyes de natació amb qui feia temps que no parlava em van escriure explicant-me el mateix'.

Després de deixar la natació, graduar-se en arquitectura i exercir, la seva vida tornava a donar un gir i posava rumb al Brasil, on va iniciar la formació en nutrició. Ara torna a estar instal·lada a Sant Cugat i ajuda a millorar l'alimentació de les persones a partir de 'la gestió de les emocions' i facilitant receptes que es desmarquen de les 'habituals'. 'Una dieta no pot anar separada de la gestió de les emocions, pensaments i conèixer-se a un mateix', ha sentenciat.


Miriam Salinas

És molt bonic, perquè a través de l'entrevista que em van fer a 'El Periódico', moltes companyes de natació amb qui feia molt que no connectava em van escriure per Instagram dient 'jo també'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.