Una protesta talla els FGC a Sant Cugat

La circulació de trens ha estat aturada a Sant Cugat per manifestants


  • Comparteix:

Moment del tall de la via / Foto: Cugat.cat

Moment del tall de la via / Foto: Cugat.cat

Un grup de persones ha tallat les vies del tren a l'alçada de l'estació de FGC de Sant Cugat aquest dijous. La protesta, vinculada a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC, s'ha iniciat passades les set del matí, quan una cinquantena de persones ha saltat a les vies. Els protestants han estat desallotjats pels Mossos d'Esquadra, que han identificat cinc persones, segons el comitè de vaga. El servei de trens aturat al tram de Sant Cugat s'ha reprès després.

Durant l'acció, els manifestants han cridat ‘Llibertat presos polítics’ i ‘Vaga general’. A més, portaven pancartes amb proclames com ‘Jutgem l’Estat’ i ‘Solidaritat amb les companyes de @8MilMotius'

El servei de la línia Barcelona-Vallès ha estat interromput a l’estació de Sant Cugat, però amb funcionament entre Pl. Catalunya i Sant Cugat, entre Mira-sol i Terrassa Nacions Unides i entre Volpelleres i Sabadell Parc del Nord.









Cugat.cat garanteix tota la informació relativa a la convocatòria de vaga des de primera hora del matí.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.