Mares de l'escola Ciutat d'Alba organitzen un concert solidari en favor de Sant Joan de Déu

L'actuació, a càrrec de Rock The Night, té lloc aquest divendres a El Siglo


  • Comparteix:

Cartell promocional de la iniciativa / Foto: El Siglo

Cartell promocional de la iniciativa / Foto: El Siglo

La sala El Siglo acull aquest divendres un concert del grup Rock The Night. Es tracta d'una actuació solidària organitzada, per tercer any consecutiu, per mares de l'escola Ciutat d'Alba i que destinarà la recaptació a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. El concert arrencarà a les onze de la nit i les entrades costen 15 euros i inclouen una consumició.

No és l'única iniciativa solidària d'aquest grup de mares. Fa dues setmanes van organitzar al Padel Indoor del Dir Sant Cugat un torneig solidari d'aquest esport. Amb les dues accions l'organització vol recaptar al menys 2.000 euros, la xifra que van aconseguir en l'edició de l'any passat.

L'empenta d'aquest grup de mares va fer-les mereixedores del premi 'Esports amb Valors' que entrega l'Obra Social de Sant Joan de Déu. A banda d'aquesta iniciativa, també han participat a la caminada solidària Barcelona Magic Line (BML) 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.