Detingut un home per robar en un pis de Sant Cugat despenjant-se des del terrat


  • Comparteix:

El lladre es va despenjar del terrat / Foto: Mossos d'Esquadra

El lladre es va despenjar del terrat / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut al presumpte autor d'un robatori amb força a un domicili del barri de Sant Domènec. El detingut, de 21 anys i amb antecedents, presumptament va accedir al pis despenjant-se des del terrat, juntament amb una segona persona, que no ha estat identificada. Després van fugir escalant de nou fins al terrat, però la col·laboració ciutadana ha ajudat a la seva identificació.

De fet, un testimoni va veure com aquestes dues persones entraven a l'habitatge en escalada descendent des del terrat, entraven al pis i sortien escalant de nou fins al terrat carregant cadascú una motxilla.

Fruit de la investigació policial s'ha identificat un dels presumptes autors, el qual ja havia estat detingut amb anterioritat pels Mossos. L’home, amb diversos antecedents policials per fets similars, va ser detingut el 13 de febrer a l’Hospitalet de Llobregat. El detingut va passar a disposició judicial i es va decretar llibertat amb càrrecs per a l’home.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.