En llibertat provisional l'investigat per una agressió sexual a Sant Cugat

Les mesures cautelars decretades inclouen la prohibició d'acostar-se a la víctima i comunicar-se amb ella


Temes relacionats

Sant Cugat registra 14 delictes d'abusos i agressions sexuals durant el 2018 (18/feb/19)

L'Ajuntament estudia presentar-se com acusació en els casos de violència sexual ( 6/feb/19)

S'eleven a dos els casos de presumpta agressió sexual a Sant Cugat ( 5/feb/19)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la zona / Foto: Google Street

Imatge d'arxiu de la zona / Foto: Google Street

L'investigat per una presumpta agressió sexual en una zona d'oci de Sant Cugat està en llibertat provisional amb mesures cautelars. En concret, s'ha decretat la prohibició d'aproximar-se a la víctima, una menor, a menys de 500 metres i comunicar-se amb ella. Les mesures han estat ordenades després que la defensa de l'investigat recorregués a l'Audiència de Barcelona la decisió del jutjat d'instrucció 2 de Rubí, que havia acordat la presó provisional comunicada i sense fiança.

Els fets van succeir la matinada del 20 de febrer passat a la zona de la discoteca Carpas Drinkking - LemOn, situada a la carretera de Rubí de Sant Cugat. Presumptament, l'agressor, un jove de 19 anys, va agredir sexualment una menor. Va ser detingut la mateixa nit i va ingressar a presó.

Després d'aquests fets i d'una altra agressió a la mateixa zona algunes setmanes abans, l'Ajuntament va anunciar la seva intenció de presentar-se com acusació en aquest tipus de fets delictius.

Durant el 2018, es van denunciar a Sant Cugat 14 delictes contra la llibertat sexual, segons dades dels Mossos d'Esquadra facilitades a Cugat.cat. D'aquests, set van ser abusos sexuals, que inclouen tocaments, i un abús sexual amb penetració. També es van registrar tres agressions sexuals i tres agressions sexuals amb penetració, és a dir, una violació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.