El Cercatasques, protagonista del divendres de Carnaval


  • Comparteix:

El Cercatasques és una de les activitats amb més participació / Foto: Localpres

El Cercatasques és una de les activitats amb més participació / Foto: Localpres

Els carrers de la ciutat tornaran a ser presa de la disbauxa aquest divendres al Cercatasques de Carnaval. La cercavila festiva és la protagonista central de la jornada de divendres i arrencarà a les vuit del vespre a la plaça de Pep Ventura. Els participants circularan per la ciutat amb la companyia de La Banda Patilla fins acabar a la mitjanit a l'Envelat del parc de Ramon Barnils en una de les activitats més participades i populars del carnaval santcugatenc.

La temàtica de la cercavila d'enguany és 'Dibuixos animats... molt animats' en una de les propostes 'més antigues i més consolidades' del Carnaval de Sant Cugat, com ha explicat el membre de la comissió Xavi Manyoses. 'Va ser el primer format que es va implantar quan es va voler implicar els adults a la festa', ha afegit durant l'entrevista al 'Sant Cugat a fons'.

Les entrades, que es poden comprar a través d'Entradium, tenen un preu de 15 euros anticipades o 18 euros si es compren a última hora i inclouen un còctel, sis cerveses, un entrepà, pica-pica i entrada al ball final que es farà a l'Envelat. L'activitat és només per a majors de 18 anys.


Xavi Manyoses

Des que es va començar a potenciar que els adults també participessin el primer format va ser aquest. Hi participen comerços de la ciutat i molta gent i ha acabat agafant molta entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.