Descobreix les sis activitats que pots fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del cartell de les Jornades del Centre Delàs sobre 'Terrorismes del segle XXI' / Foto: Centre Delàs d'Estudis per la Pau

Detall del cartell de les Jornades del Centre Delàs sobre 'Terrorismes del segle XXI' / Foto: Centre Delàs d'Estudis per la Pau

Sis activitats omplen l'agenda d'aquest dimecres. Una conferència sobre els telenotícies presentada per Cristina Riba i una altra sobre el terrorisme d'avui en dia. Completen l'agenda una nova sessió de Càpsula TIC, una xerrada sobre el 8 de març, Dia internacional de la Dona, i un taller centrat en la cooperativa d'habitatge. Per tancar el dia, la presentació del llibre 'Construir la transparència. Antologia de l'obra poètica de Miquel-Lluís Muntané'.

CONFERÈNCIA

'Una mirada als Telenotícies i el seu impacte' | 18.00 - Arxiu Nacional de Catalunya

Els Amics de la Unesco de Sant Cugat organitzen una conferència sobre els telenotícies a càrrec de la periodista i conductora del Telenotícies cap de setmana de TV3, Cristina Riba. Entrada lliure.


TECNOLOGIA

Càpsula TIC: 'Encriptació de carpetes i documents' | 18.30 - Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori

Curs gratuït de formació en noves tecnologies. Activitat a càrrec de Daniel Escofet. Les places són limitades i cal inscriure's prèviament.


CONFERÈNCIA

'Europa i Món Àrab enfront del gihadisme' | 18.30 - Casa de Cultura

Amb motiu de les Jornades del Centre Delàs sobre 'Terrorismes del segle XXI'. Participa la professora en Sociologia del Món Àrab i Islàmic, Gema Martín Muñoz; el president del Centre Delàs, Pere Ortega; i de l'investigador del Centre Delàs, Joaquim Lleixà.


XERRADA

'Origen i història del 8M' | 19.00 - Casa de Cultura

El col·lectiu feminista Hora Bruixa organitza aquesta xerrada amb motiu del Dia Internacional de la Dona i és una de les activitats del programa preparat per a la commemoració d'aquest dia.


TALLER

'Què es una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús?' | 19.00 - Cal Temerari

Taller de difusió de què és i com funciona una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús a través d'un cas pràctic. Organitzat per l' Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.


LITERATURA

Presentació: 'Construir la transparència. Antologia de l'obra poètica de Miquel-Lluís Muntané' | 20.00 - El Celler de Llibres

Presentació del llibre a càrrec del director de Témenos Edicions, Carles Cervelló; de l'escriptor i autor de l'antologia, Vicenç Llorca; i del poeta, Miquel-Lluís Muntané.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.