El transport públic a demanda arriba a les Planes

Es posa en marxa aquest dilluns durant els dies laborables als barris de Can Borrull i Can Cortés


Temes relacionats

Les Planes disposarà de transport públic a demanda (28/set/18)


  • Comparteix:

El gestionarà l'empresa Shotl, que és la mateixa que gestiona el servei a Can Barata / Foto: Localpres

El gestionarà l'empresa Shotl, que és la mateixa que gestiona el servei a Can Barata / Foto: Localpres

El transport públic a demanda a Les Planes entra en funcionament aquest dilluns. El servei cobrirà les zones de Can Cortés i Can Borrull, i funcionarà de dilluns a divendres de set del matí a nou de la nit. El preu serà el mateix que a la resta d'autobusos urbans i també serviran els bitllets i les targetes multiviatges del sistema tarifari integrat. El transport a demanda es podrà sol·licitar amb entre 10 i 20 minuts d'antelació, tant a través de l'aplicació mòbil Shotl com trucant al telèfon 672 04 03 75. El servei el gestiona la mateixa empresa que al barri de Can Barata.

En paral·lel també s'incorporen canvis per millorar la línia L5, l'actual bus de la Floresta, que ja no haurà de baixar fins a Can Borrull i, per tant, podrà incrementar la freqüència de pas, passant dels 60 minuts actuals a 30 minuts de dilluns a divendres.

Pel que fa als caps de setmana, es mantindrà el servei actual de la L5, que els dissabtes seguirà fent el mateix trajecte (fins a Can Borrull) i els mateixos horaris que fins ara.

També hi haurà un reforç a la L3, amb un nou vehicle en funcionament, per fer el recorregut Les Planes-La Floresta-FGC Sant Cugat. Amb aquest reforç es podrà donar servei durant tot el dia, inclosa la franja de 13:15 a 16:45 que actualment no quedava coberta, i s’incrementa la freqüència de pas a les hores punta, amb un bus cada 45 minuts.

Consulta totes les parades en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.