HP fomenta l'interès pels estudis científics i tecnològics a través de la competició

La companyia ha organitzat a la seva seu el 5è Code Wars amb més de 300 joves estudiants


  • Comparteix:

Més de 300 estudiants de segon cicle de secundària han posat a prova els seus coneixements en estudis STEM (les sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) aquest dissabte a l'HP Code Wars. Es tracta d'una competició amb què la companyia vol fomentar aquest tipus de formació i amb la qual els joves han hagut de resoldre una trentena de problemes d'aquests camps.

El vicepresident de la companyia i director general d'HP 3D Multiject Fusion Business, Ramon Pastor, ha explicat a Cugat.cat que hi ha una diferència entre la demanda de les empreses i la demanda de places a les universitats. 'Hem de treballar per eliminar aquest 'gap'', ha explicat.

Els alumnes, procedents de més de 70 escoles d'arreu del país, han hagut de demostrar els seus coneixements en llenguatges de programació com Java, C++ o Python.


Ramon Pastor

L'objectiu del Code Wars és incentivar l'interès per fer carreres tecnològiques i científiques. Hi ha un gap entre el que necessitem i el que l'oferta des de la universitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.