Piquets als comerços del centre de Sant Cugat per informar de la vaga


Temes relacionats

Restablert el servei de FGC a Sant Cugat tallat per una protesta feminista ( 8/mar/19)

Les mobilitzacions a Sant Cugat per la vaga feminista del 8-M ( 7/mar/19)


  • Comparteix:

Imatge dels piquets a Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Imatge dels piquets a Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Piquets del comitè de la vaga feminista de Sant Cugat recorren l'eix comercial informant de la convocatòria. L'acció forma part dels actes programats aquest divendres a la ciutat amb motiu de la convocatòria de diversos sindicats. Cugat.cat garanteix tota la informació relativa a la convocatòria de vaga des de primera hora del matí.







Aquesta nova acció arriba després de la protesta que aquest matí ha tallat les vies de FGC al tram de Sant Cugat durant alguns minuts. Una trentena de persones ha accedit a les vies, bloquejant el servei de trens en aquest tram.

Està previst que l'Ajuntament, que s'ha adherit al manifest conjunt de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) per donar suport a la vaga feminista, el llegeixi a dos quarts de dotze a la plaça de la Vila. A les dotze, està convocada la manifestació a la plaça de Lluís Millet, davant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), per anar fins a la plaça de l'U d'Octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.