L'AECC recapta 30.000 euros en el 32è sopar solidari contra el càncer

La cita ha aplegat 300 persones al restaurant Can Magí


  • Comparteix:

Sant Cugat ha mostrat una vegada més el seu caràcter compromès amb la lluita contra el càncer. Ho ha fet al 32è sopar contra aquesta malaltia que organitza la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i que ha recaptat uns 30.000 euros. 300 persones han fet possible la vetllada solidària, que ha tingut lloc, per primera vegada, al restaurant Can Magí.

El sopar ha estat el primer d'Esther Alòs com a presidenta de l'entitat, que ha agraït als assistents la implicació en la lluita contra el càncer: 'La societat santcugatenca s'ha bolcat com sempre; és tot un èxit', ha valorat.

La trobada, amb personalitats de la vida política i social de Sant Cugat, ha estat amenitzada per actuacions musicals i per la intervenció del 'coach' Vicenç Aluja.

No és la primera vegada en el que va d'any que l'AECC mobilitza la ciutat contra la malaltia. A principis de febrer va omplir la sala El Siglo amb un concert solidari coorganitzat amb la Penya Blaugrana Sant Cugat i que va recaptar més de 3.000 euros.


Esther Alòs

Estem molt il·lusionats amb aquest sopar amb junta nova. La societat santcugatenca s'ha bolcat com sempre. És tot un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.