Coneix les cinc activitats que pots fer avui a Sant Cugat

L'Ateneu acull el Cicle de Filosofia / Foto: L'Ateneu

Societat

Publicat el 12/mar/19 per Clara Bardají

Cinc propostes diferents omplen l'agenda d'aquest dimarts per satisfer tots els gustos. Una conferència per a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys, un tast de cerveses i una xerrada del programa del Dia de la Dona són algunes de les propostes que es completen amb l'última sessió del Cicle de Filosofia de l'Ateneu i un club de lectura a El Celler de Llibres.

INFANTIL

'Juguem junts!': Xerrada per a pares i mares: 'Límits que ajuden a créixer' | 18.00 - EBM Montserrat

Xerrada dirigida a pares i mares d’infants de 0 a 3 anys. Entrada gratuïta però inscripció prèvia a 'Juguem junts!'. Són tallers gratuïts de joc per a famílies i infants.


TAST

Tast de cerveses artesanes | 19.00 - Casal Mira-sol

Tast organitzat pel Grup de Natura de la Coordinadora Sociocultural Mira-sol i que es farà a càrrec de La Maltista. Del programa d'activitats Casal Mira-sol - Primavera 2019.


XERRADA

'L'apoderament femení' | 19.00 - Xalet Negre

Conferència a càrrec de l'advocada Eva Lafuente. Organitzada per l'Associació Noestasola amb motiu del Dia Internacional de la Dona.


FILOSOFIA

Cicle de Filosofia: 'Fil i Sofia' | 19.30 - L'Ateneu

El tema d'avui és 'Pensar amb la llengua i el paladar', a càrrec del Catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts al Departament de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Gerard Vilar. Preu: 20 euros i 15 pels socis.


LITERATURA

Club de Lectura: 'La guerra interminable' | 20.00 - El Celler de Llibres

'La guerra interminable' ('The Forever War') és una novel·la de ciència-ficció de l'escriptor nord-americà Joe Haldeman que narra una guerra que dura més d'un miler d'anys entre la humanitat i una espècie alienígena.