Coneix el Club Voleibol Sant Cugat, finalista dels Premis Sant Cugat 2018


  • Comparteix:

El passat 2018, el Club Voleibol Sant Cugat celebrava 30 anys /Foto: Ajuntament

El passat 2018, el Club Voleibol Sant Cugat celebrava 30 anys /Foto: Ajuntament

El Club Voleibol Sant Cugat és un dels finalistes que opta a guanyar un guardó dels Premis Sant Cugat que se celebren el pròxim 31 de març al Teatre-Auditori. L'entitat vermell i negra, que l'any 1992 arribava a la ciutat a partir del pavelló que es construïa amb motiu dels Jocs Olímpics, celebrava l'any passat 30 anys d'activitat formativa continuada en l'àmbit de l'esport femení.

Durant tot aquest temps no ha parat de créixer, fent visible Sant Cugat amb propostes com el Torneig Internacional, que naixia l'any 2003. Així mateix, ha estat partícip de SantCugatCreix, entitat que en els últims quatre anys ha dut a terme projectes europeus.

Actualment l'entitat és un referent del voleibol femení a Catalunya i compta amb prop de 300 fitxes federatives i una estructura tècnica de 19 professionals. Gràcies a aquestes xifres, el Club Voleibol Sant Cugat és un dels clubs més grans pel que fa a volum de jugadores.

Núria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat

Núria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat

'Quan vàrem saber que el club estava entre els finalistes en primer lloc la junta directiva va celebrar-ho ja que ens presentem amb molta il·lusió! Alhora es va comunicar a tots els socis i simpatitzants a través de totes les eines de comunicació de què disposem (correu intern del club, xarxes socials, etc.) i es va generar un entusiasme general d’alegria pel reconeixement. Hem fet una crida a la votació per part de tothom i esperem que el suport social sigui un dels punts que ens avalin davant el jurat per ser premiats. Amb tot, sabem que la competència és dura i que hi ha entitats de molt nivell i molt mereixedors també d’aquest guardó.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.