La futura piscina de Mira-sol apostarà per l'eficiència energètica i el confort

L'equipament tindrà dues plantes amb vistes a una pineda que es plantarà a tocar de l'edifici


Temes relacionats

Esports vol tancar el mandat amb tres equipaments a Mira-sol, Parc Central i la Guinardera ( 3/gen/19)

El complex esportiu de Mira-sol es començarà a construir a finals de 2019 (14/des/18)


  • Comparteix:

Així serà la futura piscina de Mira-sol / Foto: Ajuntament

Així serà la futura piscina de Mira-sol / Foto: Ajuntament

La futura piscina de Mira-sol serà un espai diàfan de dues plantes que apostarà per l'eficiència energètica i el confort dels usuaris. El projecte s'ha adjudicat a la UTE A Contraluz Arquitectura SLP, Basterrechea-Tejada Arquitectes, SLP, Josep Ferrando Bramona i David Recio Muniesa, que amb la seva proposta 'Pineda', s'han imposat al concurs de l'Ajuntament. La idea presenta un edifici ampli fet a base de formigó, fusta i vidre per garantir la sensació de calidesa i lluminositat. Els arquitectes tenen, a partir d'ara, uns mesos per presentar el primer projecte bàsic i després el projecte executiu a l'Ajuntament.

La nova piscina del districte distribuirà els seus serveis en dues plantes. A la d'accés es trobarà el vestíbul, la sala de fitness i la cafeteria, amb entrada tant des de l'interior com des de l'exterior i amb vistes a la piscina.

A la segona es posaran els vestidors -individuals i de grup-, una sala polivalent i la piscina, amb vistes a la pineda que es plantarà a tocar de l'edifici. L'import de l'adjudicació és de 203.280 euros amb IVA.

Les obres, previstes per a finals d'any
Reivindicat des de fa més d'una dècada, el complex esportiu de Mira-sol hauria de fer-se realitat a finals d'any. Això és el que va avançar l'alcaldessa, Carmela Fortuny, al programa 'Línia directa' de Cugat.cat de desembre passat. A l'espera de concretar el pressupost del projecte, l'Ajuntament ha fet una reserva d'un milió d'euros per cobrir les despeses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.