La UAB reconeix la qualitat de la web de l'Ajuntament de Sant Cugat

La universitat atorga un certificat a les millors webs de les administracions públiques catalanes


Temes relacionats

La UAB posa en valor la transparència de l'administració de Sant Cugat (26/abr/18)


  • Comparteix:

La web de l'Ajuntament de Sant Cugat ha rebut un 94% d'indicadors positius / Foto: Ajuntament

La web de l'Ajuntament de Sant Cugat ha rebut un 94% d'indicadors positius / Foto: Ajuntament

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha valorat la qualitat i transparència de la web de l'Ajuntament amb una Menció del Segell Infoparticipa. La pàgina del consistori ha assolit un 94% d'indicadors positius. És la cinquena ocasió en què la web municipal es posiciona com una de les millors en aquest rànquing. Enguany s'han reconegut 110 administracions (105 segells i cinc mencions), entre les quals hi ha cinc municipis vallesans i el Consell Comarcal. El Segell Infoparticipa valora les bones pràctiques de les webs de les administracions públiques locals de Catalunya. La sisena edició d'aquestes distincions s'han lliurat aquest dimecres al rectorat de la UAB.

El Segell Infoparticipa s'atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. En el cas de les localitats de més de 50.000 habitants -com Sant Cugat- s'exigeix un 95% d'indicadors positius una xifra que, enguany, no s'ha assolit. Han rebut aquest segell 98 ajuntaments, sis més que l'any passat, dels quals 32 han obtingut un 100%.

L'informe apunta que, tot i les millores es detecta un estancament en la transparència: només un 10,8% dels ajuntaments obtenen els segells i el 79% dels 947 municipis ni tan sols aproven l'avaluació realitzada.

Sant Cugat, una de les més ben valorades
La UAB lliura, des de fa sis anys, el Segell Infoparticipa. La web municipal ha estat una de les més ben valorades pel rànquing arribant a aconseguir una puntuació del 98% l'any 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.