La cinta de suspens 'Escape Room' és l'estrena de cinema destacada d'aquesta setmana


Temes relacionats

Últim cap de setmana de projeccions a Yelmo per obres de reforma (14/mar/19)


  • Comparteix:

Yelmo estrena 'Escape Room' / Foto: IMDb

Yelmo estrena 'Escape Room' / Foto: IMDb

Les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat s'actualitzen aquest divendres. Yelmo Cines, que s'acomiada temporalment per obres, estrena la cinta de suspens 'Escape Room'. Inspirada en el famós joc de pistes, a la cinta sis joves depenen del seu enginy per salvar la vida. Les sales del centre comercial també projecten la comèdia biogràfica 'El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie)' i la pel·lícula d'aventures 'El niño que pudo ser Rey'. Per últim, els Cinemes Sant Cugat estrenen la japonesa 'Mirai, mi hermana pequeña'.

ESCOLTA-HO

'Escape Room'
Sis desconeguts reben un misteriós paquet. Al seu interior hi ha un missatge que els convida a una cita. Quan els estranys es troben a l'edifici s'adonen que han entrat en un joc d'un escape room. El que ha organitzat tot això coneix cada detall de les seves vides i si volen sortir amb vida d'aquest joc, hauran de trobar le spistes adequades i resoldre el puzzle. Un thriller psicològic amb tocs de terror dirigit per Adam Robitel. Entre el repartiment hi ha els actors, Taylor Russell, Deborah Ann Woll, Logan Miller, Tyler Labine, Jay Ellis, Nik Dodani, Adam Robitel i Kenneth Fok.



'El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie)'
La història d'un dels duos de comèdia més famosos del món. Oliver Hardy (John C. Reilly) i Stan Laurel (Steve Coogan), més coneguts com El Gordi i el Flaco, comencen una gira per la Gran Bretanya a principis del 1950 per intentar reviure les seves carreres. Amb el recolzament de les seves dones, Lucille i Ida, i a l'amor per la seva feina, Hardy i Laurel aconseguiran guanyar-se un lloc en el cor del seu públic. Aquesta comèdia dramàtica està dirigida per Jon S.Baird.



'El niño que pudo ser Rey'
La pel·lícula, del britànic Joe Cornish, transporta l'espectador a un món d'aventures i fantasia. Alex (Ashbourne Serkis) passa desapercebut fins que ensopega amb la mítica espasa Excalibur. Ara ha d'unir-se als seus amics i enemics per a formar un equip de cavallers i, al costat del llegendari mag Merlí (Patrick Stewart), enfrontar-se a la malvada Morgana (Rebecca Ferguson). Amb el futur en joc, Alex haurà de convertir-se en el gran líder que mai va somiar ser.



'Mirai, mi hermana pequeña'
És la història d'en Kun, un nen mimat i consentit de quatre anys que els seus pares deixen de donar-li atenció quan neix la seva germana Mirai. Kun comença a sofrir situacions a casa que mai havia viscut, però llavors, la versió adolescent de la seva germana viatja en el temps des del futur per a viure al costat de Kun una aventura extraordinària més enllà de l'imaginable. Film d'animació japonès dirigit per Mamoru Hosada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.