Crida als joves i infants de Sant Cugat per sumar-se als 'Fridays For Future'


Temes relacionats

La lluita juvenil contra el canvi climàtic també arriba a Sant Cugat ( 5/mar/19)


  • Comparteix:

La sueca Greta Thunberg és l'impulsora de la iniciativa a àmbit mundial / Foto: Forum Econòmic Mundial

La sueca Greta Thunberg és l'impulsora de la iniciativa a àmbit mundial / Foto: Forum Econòmic Mundial

Un grup de joves de Sant Cugat criden a infants i jovent del municipi a sumar-se a la iniciativa local del 'Fridays for future'. Es tracta d'un moviment impulsat per l'estudiant sueca Greta Thunberg a àmbit mundial que es vol consolidar entre el jovent del municipi per lluitar contra el canvi climàtic i exigir als polítics solucions envers el medi ambient. Per això, els joves promotors de la iniciativa a la ciutat conviden tots aquells infants i joves que s'hi vulguin sumar a un acte aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià. Hi volen llegir un manifest a favor del medi ambient i començar a fer caminar el projecte al municipi.

Els joves volen seguir així l'estela reivindicativa de Thunberg, que un dia es va plantar davant el Parlament suec per criticar la passivitat dels polítics envers el canvi climàtic. Des de llavors, l'estudiant sueca proposa que infants i joves s'aturin cada divendres per reclamar als polítics solucions envers el canvi climàtic que afectarà les noves generacions. Al municipi, la iniciativa compta amb l'impuls d'estudiants de l'Institut Arnau Cadell, de l'Angeleta Ferrer i del Joaquima Pla i Farreras. Hi assistiran l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i la secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà.

Des del col·lectiu local, els joves ja han fet una crida a través de Twitter per a la convocatòria d'aquest divendres.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.