Arriba a Sant Cugat el primer festival de Homebrewering per a cervesers casolans

La cita és dissabte a l'Ateneu


  • Comparteix:

Detall del cartell del festival / Foto: Ateneu

Detall del cartell del festival / Foto: Ateneu

El primer festival de Homebrewering arriba a Sant Cugat dissabte de la mà de la Societat Gastronòmica Clandestina del Vallès i co-organitzat per l'Ateneu. El Sant Cugat Homebrewers Festival serà una trobada entre cervesers casolans per compartir les begudes artesanals, però també sabors, trucs i consells. La cita tindrà lloc de deu del matí a una del migdia a la sala d'actes de l'Ateneu. Per participar és indispensable ser cerveser casolà i realitzar la inscripció presencialment a la seu de l'entitat o telemàticament en aquest enllaç. Les places al festival estan limitades a 25 i el preu de la inscripció és de cinc euros.

Es tracta d'un festival no-professional que busca fer comunitat al voltant de la cervesa artesana a Sant Cugat. A més, la trobada comptarà amb la intervenció d'experts en l'elaboració d'aquesta beguda que donaran consells perquè cada cerveser pugui millor les tècniques d'elaboració. Per més informació sobre el festival es pot enviar un correu a homebrewingstq@gmail.com.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.