Coneix Cristina Grau, finalista dels Premis Sant Cugat 2018


  • Comparteix:

El projecte 'Tendiendo la mano al futuro' és finalista dels Premis Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El projecte 'Tendiendo la mano al futuro' és finalista dels Premis Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'estudiant de batxillerat Cristina Grau ha desenvolupat diversos projectes en l'àmbit de l'enginyeria destinats a fer la vida més fàcil a aquelles persones amb problemes de mobilitat a les mans, o perquè van néixer sense elles, o per haver patit algun accident o malaltia. La finalista als Premis Sant Cugat ha estat treballant durant dos anys en el projecte 'Tendiendo la mano al futuro', que espera 'anar completant una vegada hagi adquirit coneixements i formació' d'enginyeria robòtica i programació.

Cristina Grau també vol transmetre 'força i optimisme' a través d'aquest projecte a totes aquelles persones que en el seu dia a dia troben a faltar el fet de poder utilitzar les mans, sigui pel motiu que sigui.

Cristina Grau

Cristina Grau

'Primer de tot, és un gran honor com a ciutadana particular i estudiant de segon de batxillerat poder ser una de les finalistes dels Premis Sant Cugat. Sempre he volgut anar més enllà amb els meus projectes i idees posant-me reptes i aquest és un dels més importants fins ara. A més a més, poder mostrar el projecte 'Tendiendo la mano al futuro' presenta una gran oportunitat per donar a conèixer a la gent que hi ha discapacitats que en un futur seran resoltes amb la tecnologia. Per aquesta raó considero que la robòtica és una gran ajuda per a les persones i per a potenciar la dona enginyera. Per aquesta raó, jo li estenc la mà al futur, i tu?'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.