Set autocars de Sant Cugat marxen a Madrid per dir 'no' al judici de l'1-O

Els santcugatencs es trobaran a les cinc de la tarda al passeig del Prado


  • Comparteix:

Els santcugatencs sortiran cap a Madrid ben d'hora / Foto: ACN

Els santcugatencs sortiran cap a Madrid ben d'hora / Foto: ACN

Més de 500 autocars, set d'ells de Sant Cugat, sortiran de diferents punts de Catalunya per dirigir-se cap a Madrid, on aquest dissabte està convocada a les sis de la tarda una manifestació contra el judici de l'1-O. Sota el lema 'L'autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir', la manifestació està convocada per ANC, Òmnium i els grups parlamentaris JxCat, ERC i la CUP, i està previst que recorri el passeig del Prado. El punt de sortida de Sant Cugat serà a les set del matí des de davant del Teatre-Auditori. La previsió és que els autocars enfilin cap a Sant Cugat per a la tornada a partir de les nou i facin el viatge de nit.

La capçalera de la manifestació sortirà des del passeig del Prado, l’espai entre la rotonda Emperador Carlos V i la plaça Neptuno. Una hora abans, a les cinc de la tarda, els santcugatencs que s'han desplaçat amb autocar es trobaran amb altres santcugatencs davant el ministeri de Sanitat.

Des de l'ANC, una de les principals recomanacions és que els manifestants hi arribin com més aviat millor, cap a quarts de sis de la tarda, 'ja que els organitzadors preveuen una gran aglomeració de gent'.

El president de la Generalitat, Quim Torra i la meitat dels consellers hi assistiran. També ho farà l'alcaldessa, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.