Coneix Sprint Idiomes, finalista dels Premis Sant Cugat


  • Comparteix:

Va ser el primer centre de llengües de la ciutat / Foto: Sprint Idiomes

Va ser el primer centre de llengües de la ciutat / Foto: Sprint Idiomes

L'escola Sprint Idiomes és un centre educatiu enfocat a l'enseyament de llengües amb més de 40 anys d'història a la ciutat. Es va fundar el 1973 pel matrimoni format per Montserrat Obiols i Alphonsus Van Campen, que van decidir posar en marxa la primera escola d'idiomes del municipi sota el nom de Centre d'Estudi de Llengües. Ara és el seu fill, Jordi Van Campen, qui porta les regnes de l'escola i segueix amb la mateixa filosofia que els seus fundadors.

El centre, que actualment es troba al carrer de Francesc Moragas, va celebrar els 45 anys l'any passat. Pel que fa a l'oferta formativa, compta amb cursos d'anglès per a totes les edats. Des del curs passat també oferta grups de francès.

Sprint Idiomes

'La nominació als Premis Ciutat de Sant Cugat 2018 ha estat una sorpresa i ens fa una il·lusió especial. No ens ho esperàvem, i és una alegria compartir d'aquesta manera el 45 aniversari de l'escola. Sempre ens hem sentit part del poble, participant com una institució més, i és bonic que siguin els nostres veïns els qui ens han proposat al premi. Aquesta nominació reconeix la feina de l'equip actual, així com de tots aquells membres del professorat i l'administració que n'han format part fins avui. A tots ells, i sobretot als estudiants que són la nostra raó de ser, moltes gràcies!'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.