Eduard Jener, Premi Extraordinari Sant Cugat 2018

Jener és col·laborador habitual de Cugat.cat amb el programa 'Molta Comèdia'


  • Comparteix:

Eduard Jener acompanyat de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que escull el Premi extraordinari / Foto: Ajuntament

Eduard Jener acompanyat de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que escull el Premi extraordinari / Foto: Ajuntament

El Premi Extraordinari Sant Cugat a tota una trajectòria d'enguany recau en Eduard Jener, crític d'arts escèniques i col·laborador a molts mitjans de la ciutat, entre ells Cugat.cat al programa 'Molta Comèdia'. El Premi Extraordinari és una designació directa de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que en un comunicat ha destacat 'la seva implicació a la cultura de la ciutat a través dels òrgans de reflexió i participació ciutadana'.

Eduard Jener ha assegurat en declaracions a Cugat.cat que no s'esperava el premi i que el primer que ha sentit és 'sorpresa', per després sentir-se 'honorat' i 'gratificat'. També ha agraït a Fortuny que hagi pensat en ell per a aquest guardó.

Eduard Jener
Nascut el 1940 a Barcelona, Eduard Jener i Estañol és resident a la Floresta des de 1965. És col·laborador de Ràdio Sant Cugat des de la seva fundació, i des de 1994 al setmanari 'Els 4 Cantons', després 'Diari de Sant Cugat' i actualment al 'TOT Sant Cugat' amb articles d'opinió i crítiques d'arts escèniques.

També ha escrit les novel·les 'Els misteris de Sant Cugat', publicada el 1996 en capítols setmanals a 'Els 4 Cantons', '75 anys de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí', conjuntament amb Joan Tortosa el 1998 i 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' per la celebració del 25è aniversari del Teatre-Auditori.

Ha estat cofundador de l'associació Amics de Pedra i Sang i membre de la seva junta durant 10 anys. És membre, també, del Consell de Cultura de la ciutat des de la seva fundació i sotspresident del 2008 al 2016, i del Consell de Ciutat, del qual n'és sotspresident des del 2016. També forma part de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural Sant Cugat (OAMCCSC) des de 2008 i del Consell Consultiu i Assessor d'EPEL Cugat.cat des de 2014.

La gala, el 31 de març al Teatre-Auditori
L'acte de lliurament dels Premis Sant Cugat 2018 tindrà lloc el proper diumenge 31 de març a dos quarts de vuit al Teatre-Auditori. La cooperació protagonitzarà una gala en què participaran grups de la ciutat, entre ells els Brodas Bros. Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a través del web del Teatre-Auditori i de l'Oficina de Turisme.


Eduard Jener

Una sorpresa molt gran, però estic com és natural molt content, honorat i gratificat. Només puc dir aspectes positius d'això. Tu vas fent la teva activitat diària durant molts anys i això arriba de forma inesperada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.