La 61a Marxa Infantil tindrà un aparcament de bicicletes per a participants i famílies

Ja s'han inscrit 1.000 parelles a la cita del 7 d'abril


  • Comparteix:

La 61a Marxa Infantil vol fer una aposta per la sostenibilitat i enguany habilitarà un aparcament de bicicletes gratuït i sota vigilància perquè participants i famílies puguin assistir a la cita del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) sense haver d'utilitzar el cotxe i sense contaminar el medi ambient. La marxa, que serà el proper 7 d'abril com ja va avançar Cugat.cat, seguirà el mateix recorregut que a les edicions anteriors, però inclourà petites modificacions. Per exemple, s'afegirà un sisè control a l'alçada de l'Escola Avenç per facilitar el seguiment dels marxistes.

'Ens trobàvem que en aquest punt corrien molt', ha assegurat el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, aquest dimecres a l'acte de presentació de la marxa, que s'ha fet al concessionari Toyota Ippon Motor Vallès Sant Cugat perquè és un dels patrocinadors. Bendinelli també ha explicat que enguany se seguirà amb la limitació de les 1.100 parelles participants fixada pel Parc Natural de Collserola. De moment, ha explicat, les preinscripcions van a bon ritme i a pocs dies de tancar el termini ja compten amb 1.000 parelles disposades a recòrrer els 10,5 quilòmetres que comprèn el recorregut, passant pel Pi d'en Xandri, la zona de Can Coll i Torre Negra. Les preinscripcions segueixen obertes al web de l'entitat fins el proper dilluns o fins que s'arribi al límit de parelles permès.

'Guardó' per a totes les parelles participants
Una altra de les novetats de la cita, i coincidint enguany amb el 75è aniversari de l'entitat, serà un 'guardó' que s'entregarà a totes les parelles participants. Bendinelli ha explicat que es tracta d'un recordatori que es donarà a tots els marxistes de la cita.

Pel que fa a la vessant solidària, el president del Muntanyenc ha explicat que enguany la iniciativa destinarà un euro del cost de la inscripció a la Fundació Federica Cerdà, una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a millorar la qualitat de vida d'infants amb diversitat funcional.

El tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, ha agraït a l'entitat la feina feta i ha lloat la trajectòria de la cita social i esportiva. Rovira també ha desitjat que enguany la climatologia acompanyi i que la iniciativa no s'hagi d'ajornar com va passar l'edició anterior. En cas de pluja, la iniciativa es traslladaria al dissabte següent, el 13 d'abril.






Silvano Bendinelli

La gent ens podrà donar la seva bicicleta i després la podran recollir amb un tiquet. És important que no hi hagi una elevada concentració de cotxes a la sortida de la Marxa.

Silvano Bendinelli

Hem vist que hi havia gent que corria molt a l'últim tram i per això hem decidit afegir el control.

Eloi Rovira

Esperem que en aquesta edició tinguem bon temps i que els infants puguin gaudir de la cita amb les seves amistats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.