800 participants omplen el Turó de Can Mates en la 21a Cursa d'Orientació Escolar

Infants i famílies han passat el matí cercant les fites del traçat en el menor temps possible


  • Comparteix:

Prop de 800 infants han participat a la 21a edició de la Cursa d'Orientació Escolar que s'ha celebrat aquest diumenge al Parc del Turó de Can Mates. Petits i grans, tant sols com acompanyats, s'han afanyat a trobar les fites amagades pel parc en el menor temps possible. La cita, organitzada pel Senglar Orientació i l'Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), es consolida com una de les propostes esportives i familiars de Sant Cugat amb més participants.

L'Escola Turó de Can Mates ha estat punt de sortida i d'arribada dels participants. Després de recollir la targeta electrònica, que s'ha de validar en cadascuna de les fites del recorregut, els infants i les famílies han sortit, de manera esglaonada, cap al parc. El primers nens han començat a arribar a la meta quan passaven pocs minuts de dos quarts d'onze del matí. Per al membre de Senglar Orientació Lluís Cumellas, fer la cursa en aquest entorn és més 'segur' i permet a l'organització fer un traçat amb una 'certa dificultat tècnica'.

Per a alguns es tractava de la primera vegada que participaven, com la Maria Fallas i la Mariona Munné, que han fet la cursa juntes. En Dídac Mir i el seu pare Joan han explicat que han sortit a 'fer la cursa i a gaudir de la natura'.

La cursa, oberta a tothom, es dividia en les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Adaptat i Popular. Paral·lelament, l'organització ha muntat dos circuits pels més menuts, al pati de l'escola.

La Cursa d'Orientació Escolar ha demostrat, un any més, que es tracta d'una activitat, no només pels més petits, sinó per gaudir en família.




Lluís Cumellas

Enguany, i seguint la tradició dels darrers anys, hem tingut una gran acceptació per part de tothom.

Participants

És la primera vegada que participem i hem anat caminant / És un matí molt bonic per passar amb els amics / És un dia fantàstic per gaudir de la natura / Hi havia trams difícils i altres més fàcils però ha anat bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.