En marxa una enquesta sobre com 'solucionar el conflicte' de Torre Negra

És una iniciativa de l'Associació de Propietaris de Torre Negra


Temes relacionats

L'Associació de Propietaris de Torre Negra qualifica d''il·legal' la nova ordenança de circulació de bicicletes per Collserola (22/gen/19)

L'Associació de Propietaris de Torre Negra porta de nou als tribunals la protecció de la zona (30/oct/18)

El ple denega a Núñez i Navarro construir més de 1.800 habitatges a Torre Negra (19/jul/18)


  • Comparteix:

Terrenys de la Torre Negra / Foto: ACN

Terrenys de la Torre Negra / Foto: ACN

L'Associació de Propietaris de Torre Negra ha posat en marxa una enquesta en què demana a la ciutadania la seva opinió sobre com hauria de resoldre's aquest conflicte entre l'Ajuntament i els petits propietaris. Es donen com a respostes possibles que la situació es mantingui com ara, que el consistori expropiï els terrenys, permetre als propietaris edificar o un acord favorable per a totes les parts.

Des de l'associació, es mostren diposats a negociar amb l'equip de govern que lideri el consistori després de les eleccions de finals de maig. Segons el seu president, Pere Feliu, 'és molt fàcil asseure's a la taula i negociar, només és qüestió de voluntat política i ganes de solucionar un problema que es pot resoldre beneficiant tothom'.

En els darrer anys, l'Ajuntament ha preservat de la construcció unes 400 hectàrees de l'entorn del parc natural de Collserola. En aquesta xifra s'inclouen els àmbits de Can Monmany, Can Busquets i, sobretot, Torre Negra, pel qual el consistori manté un litigi amb els propietaris des de fa més de 20 anys en què hi ha hagut uns 30 contenciosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.