Coneix les set activitats que pots fer avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

El bar Mut acull un concert a la nit / Foto: XCCP

El bar Mut acull un concert a la nit / Foto: XCCP

L'agenda d'aquest dijous proposa activitats per a tothom. Comença amb una nova proposa del Cicle de Cinema d'Autor amb un llargmetratge sobre la pintura de Vincent van Gogh que es projecta en tres sessions. Cugat Natura inaugura l'exposició col·lectiva d'artistes de Sant Cugat 'L'afició per la pintura feta realitat' i Tessa Julià presenta el seu nou llibre 'La pell girada'. L'agenda la completen una projecció especial a Cinemes Sant Cugat, una conferència sobre astronomia i un concert per tancar el dia al bar Mut.

CINEMA D'AUTOR

'Loving Vincent' | 17.00, 19.30 i 22.00 - Cinemes Sant Cugat

Un jove rep una carta per entregar-la al germà del seu amic, Vincent van Gogh, però els dos han desaparegut. Primer llargmetratge de pintures animades. Homenatge al pintor que mostra la seva obra com si l'estigués pintant. VOSE.


ART

Inauguració d'exposició: 'L'afició per la pintura feta realitat' | 18.00 - Espai d'Art dels Apartaments Cugat Natura

Cugat Natura organitza la inauguració d'aquesta exposició col·lectiva d'artistes de Sant Cugat. L'acte és gratuït i inclourà un pica-pica per a tots els assistents.


LITERATURA

Presentació de llibre: 'La pell girada' | 19.30 - Llibreria Alexandria

L'escriptora Tessa Julià presenta el seu nou llibre. Una paràbola sobre la recerca d'un mateix, de les seves creences i ideals quan romanen enterrats sota la capa del convencionalisme social. Amb el professor de llengua i literatura catalanes, Jaume Closa.


LITERATURA

Presentació de llibre: 'Sis nits d'agost' | 19.30 - Cafè Auditori

L'escriptor santcugatenc, Jordi Lara, conversarà amb Biel Barnils. L'actriu Montse Soto en llegirà fragments, acompanyada al piano per Leopold Biryuk. És la novel·la de la mort misteriosa de Lluís Maria Xirinacs, un home amb una llarga trajectòria pública com a lluitador per les llibertats i filòsof pacifista. Era un suïcidi o era una altra cosa?


CINEMA

Projecció especial: 'Els Subversius' | 19.30 - Cinemes Sant Cugat

Projecció d''Els Subversius' dirigit per Miles Roston. Documenta la vida de Theo van Boven, director de Drets Humans de l'ONU entre 1977 i 1982. Va plantar cara als dictadors d'Argentina, Xile o Espanya i les seves polítiques criminals.


ASTRONOMIA

Conferència: 'El cosmos medieval' | 20.00 - Casa de Cultura

Xerrada a càrrec del professor d'Investigació ICREA, Roberto Emparan. Organitzada per l'Associació Astronòmica de Sant Cugat. Entrada gratuïta.


CONCERT

Cicle de música al MUT: Numa | 21.00 - Casal Torreblanca

Fusió clàssica, jazz i world music en un concert de Núria Balcells, violí cinc cordes; i Marc Menier, guitarra elèctrica. Entrada gratuïta. Aforament limitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.