Denuncien 'amenaces i pressions' de l'empresa Desokupa a una casa de Valldoreix

L'empresa ha retirat la tanca metàl·lica que delimita la casa ocupada amb un magatzem de begudes del mateix propietari


Temes relacionats

El Sindicat de Llogaters alerta de la presència de Desokupa a Sant Cugat (20/mar/19)


  • Comparteix:

Imatge de la casa on actua l'empresa / Foto: Cugat.cat

Imatge de la casa on actua l'empresa / Foto: Cugat.cat

La dona que ocupa la casa del número 9 del passeig de Rubí, a Valldoreix, ha denunciat l'empresa Desokupa per 'amenaces, insults i pressions' per obligar-la a abandonar l'habitatge. Segons la denúncia, a la qual ha tingut accés Cugat.cat, l'empresa s'ha personat fins a quatre vegades a la casa en els últims 10 dies, la darrera aquest dimarts quan li han tallat momentàniament la llum i li han tret la tanca metàl·lica que delimita el terreny amb el magatzem de begudes del costat, que és del mateix propietari.

A la denúncia, la valldoreixenca afirma que les persones de l'empresa, 'homes molt corpulents', li fan pressió, de part del propietari de la finca, perquè l'abandoni. Assegura que li van començar dient que 'si no marxava hi hauria conseqüències' i que la 'traurien de la casa fos com fos'.

A l'última visita la van deixar sense llum i li van retirar la tanca. A més, segons la denunciant, tenien 'actitud amenaçadora', la van 'insultar' i li van fer comentaris ofensius 'suposo que per provocar', assegura. Llavors va arribar la policia, que va identificar tres dels treballadors de l'empresa i també les persones que intentaven defensar la desokupació. Una actuació 'decebedora', segons la dona.

La denunciant ha proposat negociar un lloguer social amb el propietari i ha demanat parlar directament amb ell. Els treballadors de Desokupa, però, asseguren que l'empresa representa el propietari. La veïna també ha explicat a Cugat.cat que el cap de la comissaria de Mossos, el sotsinspector Manel Rodríguez, s'ha de reunir entre aquest dimecres i dijous tant amb el responsable de Desokupa com amb l'alcaldessa per abordar la qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.