Empreses i administracions busquen talent a l'ETSAV de Sant Cugat

La UPC Alumni organitza el 'Networking Talend Day', una jornada per facilitar el contacte entre el món professional i universitari


  • Comparteix:

Una vintena d'empreses i administracions han compartit aquest dijous informació i experiència amb estudiants de l'Escola Tècnica i Superior d'Arquitectura (ETSAV) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La jornada, anomenada 'Networking Talent Day' i organitzada per la UPC Alumni, té l'objectiu de facilitar el contacte entre el món professional i l'universitari.

És la primera trobada d'aquestes característiques que es fa a Sant Cugat i a l'àmbit de l'arquitectura. Precisament, tant des de l'organització com estudiants i professionals, han destacat la diversitat de possibilitats professionals que hi ha al sector. En aquest sentit, la vicepresidenta d'UPC Alumni, Tània de los Santos, ha destacat que a la jornada hi han participat institucions com l'Hospital Clínic i l'Ajuntament de Sant Cugat, a més d'empreses que, en principi, 'es pot pensar que un perfil d'arquitecte no hi entraria'.

De fet, els membres del departament d'Infraestructures de l'Hospital Clínic, Gerard Trias i Carles Dalmau, han explicat que el centre pot donar-los, amb pràctiques, un grau d'especialització que sovint demanen al món laboral. També han subratllat aquestes diferències entre sortides laborals dos estudiants de màster de l'ETSAV, l'Alexandre González i la Lola Goyanes.

Aquest és el setè 'Networking Talent Day' de la UPC Alumni, que proporciona serveis i oportunitats per desenvolupar la carrera professional a prop de 65.000 persones, amb un centenar d'empreses associades.






Tània de los Santos

És molt interessant el que s'ha muntat, perquè no només hi ha despatxos d'arquitectes, sinó que també hi ha institucions com l'Hospital Clínic o l'Ajuntament i empreses on de primeres es podria pensar que no hi pot entrar un perfil d'arquitecte.

A. González i L. Goyanes

Quan surts d'aquesta carrera, ens trobem que o vas a tirar currículums a despatxos o no saps ben bé cap a on anar. Hi ha molts sectors que de primeres no veus que podria interessar un arquitecte. / M'ha sorprès que hi havia més empreses constructores que estudis, que al final pensem que és l'única sortida que tindrem.

G. Trias i C. Dalmau

Volem fer difusió. Molts estudiants ens comenten que no havien contemplat la possibilitat que un hospital volgués arquitectes. / Busquem gent que vulgui entrar a pràctiques, perquè ens donin un cop de mà i per formar-los en aquest món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.