La FAPAC vol que la previsió de grups per al nou curs inclogui el de la 13a escola

El nou centre podria néixer de manera embrionària dins d'una escola ja existent


  • Comparteix:

Compte enrere per al curs 2019-2020 / Foto: Cugat.cat

Compte enrere per al curs 2019-2020 / Foto: Cugat.cat

La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) exigeix al departament d'Educació que clarifiqui quantes places públiques hi haurà per a Sant Cugat de cara al curs vinent abans que finalitzi el període de preinscripcions que arrenca aquest divendres. En un comunicat, l'ens explica que el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Jesús Viñas, va detallar que el curs arrencaria amb 24 grups i que, si hi hagués més demanda, es podria encabir l'alumnat restant en una 13a escola pública. La FAPAC, però, vol que el nombre de grups quedi ja definit incloent aquest nou centre, sobre el qual demana que s'anunciï tant la ubicació (provisional i definitiva) com la seva àrea d'influència.

La FAPAC advoca per un 'procés transparent' en la preinscripció i perquè sigui tota la comunitat educativa de Sant Cugat, incloses les famílies, les que portin a terme la planificació escolar.

El mes passat, la conselleria d'Ensenyament plantejava a l'Ajuntament que la 13a escola pugui néixer el proper curs de manera embrionària dins d'un centre educatiu ja existent. Una proposta que el departament efectuaria en cas que la demanda per al curs vinent a la ciutat superés l'actual oferta de places. Tot plegat ho va avançar a Cugat.cat la regidora d'Educació, Esther Salat, que també explicava que el grup s'ubicaria previsiblement en una escola que estigués al centre de la ciutat. De fet, assegurava que ja hi ha centres que s'han ofert per acollir la 13a escola, tot i que no concretava quins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.