Els gossos d'El Cau Amic desfilaran a l'Spring Market de l'Hotel Sant Cugat aquest dissabte i diumenge

Una vintena de gossos i alguns gats participaran en aquesta jornada on els interessats en adoptar poden veure els animals en directe


  • Comparteix:

A la jornada hi desfilaran més d'una vintena de gossos / Foto: Cugat.cat

A la jornada hi desfilaran més d'una vintena de gossos / Foto: Cugat.cat

La jornada d'adopció d'El Cau Amic serà una de les protagonistes de l'Spring Market de l'Hotel Sant Cugat d'aquest dissabte i diumenge. L'agència Enlázate impulsa aquest mercat, on es podrà passejar per paradetes de roba i complements, a més de gaudir d'activitats durant tot el dia. Una vintena de gossos desfilaran tant dissabte com diumenge de dos quarts d'una a dos quarts de dues perquè els interessats en adoptar-los els puguin conèixer i, si s'escau, demanar informació per iniciar el procés.

ESCOLTA-HO

Com en totes les jornades d'adopció del refugi no es donaran els animals directament el mateix dia, per evitar les adopcions 'impulsives', com ha explicat el membre d'El Cau Amic Francesc Codonyés a la secció setmanal que l'entitat té al 'Sant Cugat a fons', 'Gat i gos'. A l'espai també hi ha assistit la fundadora d'Enlázate, Marian Martín, que ha assenyalat que aquesta desfilada reforça l'aposta de l'hotel per ser un espai d'acollida per a persones amb animals de companyia, que es poden allotjar a l'hotel 'amb la seva família'.

L'Spring Market arrencarà el dissabte a les onze del matí fins les vuit del vespre i el diumenge, d'onze del matí fins les tres de la tarda.


Marian Martín

Convidem al Cal Amic per comunicar que a l'hotel els gossos són benvinguts, tant al jardí com a les habitacions, perquè es puguin allotjar amb la seva família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.