Arran assenyala els responsables de 'l'ofec immobiliari' en un vídeo a les xarxes

L'organització juvenil organitza una taula rodona aquest diumenge amb diferents col·lectius socials per tractar la problemàtica


  • Comparteix:

El Sindicat de Llogaters es va mobilitzar per aturar un desnonament / Foto: Cugat.cat

El Sindicat de Llogaters es va mobilitzar per aturar un desnonament / Foto: Cugat.cat

Arran Sant Cugat lamenta 'l'ofec immobiliari' que es produeix a la ciutat i assenyala 'els seus responsables' a través d'un vídeo que han difós per les xarxes socials. L'organització juvenil de l'esquerra independentista ha posat en el punt de mira els bancs, el PDeCAT, l'exalcaldessa Mercè Conesa i l'actual, Carmela Fortuny, la tinent d'alcalde d'Habitatge Susanna Pellicer i els lloguers abusius com a principals responsables d'una situació que provoca 'el degoteig de gent expulsada'. Al vídeo, Arran assegura que si els 'fan fora de casa, us farem fora de Sant Cugat'.

Davant aquesta situació, Arran organitzarà aquest diumenge una taula rodona per parlar sobre la problemàtica de l'habitatge amb diferents col·lectius socials. L'acte tindrà lloc a la plaça de l'U d'octubre a dos quarts de dotze del matí i hi participaran membres de la PAHC Bages, del col·lectiu Assata Shakur de Sabadell, del Sindicat de Llogateres de Sant Cugat i del Grup d'Habitatge de Sants. La jornada posarà el punt final amb un vermut popular.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.