El terratrèmol originat al Pirineu es percep lleugerament a Sant Cugat

L'epicentre del sisme s'ha situat a l'Alt Urgell i ha estat de magnitud 4,2


  • Comparteix:

El sisme s'ha percebut lleugerament a Sant Cugat / Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

El sisme s'ha percebut lleugerament a Sant Cugat / Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

Sant Cugat ha percebut lleugerament el terratrèmol que ha sacsejat gran part de Catalunya aquest dimecres quan passaven dos quarts de sis de la tarda. L'epicentre del sisme s'ha localitzat al municipi de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell, i ha estat de magnitud 4,2 en l'escala de Richter. Segons l'informe de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), la tremolor ha estat àmpliament percebuda per la majoria del territori català, tot i que no ha ocasionat cap mena de danys. L'ICGC ha informat que ha rebut més d'un miler d'enquestes de percepció del terratrèmol, una vintena d'elles des de Sant Cugat, durant la tarda d'ahir i aquesta nit.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut en total 45 trucades des de diversos punts de Catalunya, però sobretot de les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona. Protecció Civil havia activat la prealerta del Pla Especial d'Emergències Sísmiques a Catalunya, el SISMICAT, però l'ha tancat un cop s'ha confirmat que el terratrèmol no ha provocat danys ni personals ni materials.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.