Mor Jaume Clavell, primer Síndic de Greuges de Sant Cugat


  • Comparteix:

Jaume Clavell, primer Síndic de Sant Cugat / Foto: Localpres

Jaume Clavell, primer Síndic de Sant Cugat / Foto: Localpres

Jaume Clavell, el primer Síndic de Greuges de Sant Cugat, ha mort aquesta matinada a l'edat de 86 anys. Clavell va accedir al càrrec el 3 de maig de 2007 i el va ostentar durant 10 anys, fins que el va substituir l'actual Síndic, Ramon Palacio. Al posar fi al seu mandat, Jaume Clavell va fer un balanç positiu de la seva tasca de defensa de la ciutadania, destacant que havien estat 'uns anys meravellosos' que l'havien omplert 'de joia'. La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia al Tanatori de Sant Cugat.

Clavell era enginyer industrial i va presidir empreses de renom, com les filials espanyoles de Sony i Apple Computer. Als anys 80 va ocupar un càrrec en el Ministeri d'Indústria i posteriorment va dirigir el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona. Entre 1997 i 2000 va ser membre del consell d'administració d'IP Multimedia. També ha presidit les companyies Inse SL i Voraconca SA.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.